Activiteiten

Jubileumdiner 2015

22 oktober 2015

Onze stichting vierde in 2015 haar 10-jarig bestaan, en wilde dit heuglijke feit graag vieren met de sponsoren, donateurs en iedereen die ons een goed hart toedraagt.

Op 22 oktober j.l. mochten we in Grand Café De Beurs maar liefst 92 gasten ontvangen! Met deze grote opkomst waren we dan ook zeer blij. De organisatie, onder aanvoering van Edwin Gordijn en Anneke Bekx, verliep perfect!

Het diner was door Ralf Dirven, van restaurant De Beleving, samengesteld. Wat ook in de smaak viel, zo hoorden wij van onze gasten, was de keuze uit Afrikaanse wijnen die aan tafel werden geschonken, en de wijnproeverij waar ook andere, speciaal geselecteerde, wijnen te proeven waren, en te bestellen.

Zowel de pianist als “twee toiletdames” zorgden voor de muzikale- en vrolijke noot op deze avond. Verzoeknummers konden bij de pianist worden aangevraagd en daarvan werd gretig gebruik gemaakt. De pianist kon putten uit een uitgebreid repertoire. Voor elk wat wils!

Vrolijke noot tijdens het diner

Natuurlijk was er even tijd voor de serieuze noot. Want ook al zijn er in de laatste 10 jaar in een viertal Afrikaanse landen een zevental projecten gerealiseerd, en hebben daarmee 20.000 mannen, vrouwen en kinderen toegang gekregen hebben tot veilig drinkwater, ons werk blijft hard nodig. Miljoenen mensen, waaronder heel veel kwetsbare kinderen, zijn verstoken van veilig drinkwater. Ons werk is nog niet gedaan. Uw steun is van wezenlijk belang.

Verrassing van de Lions Club Sint-Oedenrode

Gé Muller van de Lions Club Sint-Oedenrode had wel een hele prettige verrassing in petto: hij overhandigde penningmeester Martien van den Hove, een cheque van 750 euro. Een geweldig geschenk dat ons in staat stelt om het startschot te geven voor de realisatie van ons Jubileumproject.

Samen met The Well Foundation in Ethiopie gaan we in dorpjes in de Tigray Region een project voor veilig drinkwater opstarten.

Natuurlijk is alle publiciteit welkom en DeMooiRooiKrant heeft ons daarbij zeer geholpen. Zij deden een aantal malen verslag tijdens de voorbereidingsperiode, op de avond zelf en de grote pagina met persoonlijke wensen van de deelnemers zijn voor iedereen een blijvende herinnering.

We zijn onze sponsoren en donateurs en gasten enorm erkentelijk voor hun steun en aanwezigheid op ons jubileumdiner. We hopen dat u ons ook in de toekomst blijft steunen!

Evenementinformatie

Organisatie
Stichting KAP

Locatie
Grand Café De Beurs, Sint-Oedenrode

Datum
22 oktober 2015

Prijs per persoon
Gratis evenement

Subsidiegever(s)
-

Foto's