Activiteiten

Golfen over water 2009

7 november 2009

Op 7 november 2009 hield Stichting KAP een donateursactie op Golfbaan De Schoot in Sint-Oedenrode, met als doel geld in te zamelen voor de renovatie van twee, door de Stichting gerealiseerde projecten. Namelijk: Elomoya I en II, in KwazuluNatal, Zuid-Afrika.

Golfdag 2009 clinic

De deelnemers werden om 11.00 uur opgewacht met koffie en gebak. In het ochtendzonnetje kon er alvast een beetje worden ingeslagen, alvorens de golfdag om 12.00 uur echt van start ging. Mensen met een GVB gingen in groepjes de baan op. De overige personen werden verdeeld over twee groepen en kregen een clinic van een golfpro.

Hole in one Rinus van Kasteren

Ondanks een beetje regen aan het einde van de middag is de dag perfect verlopen. Voor het donker was iedereen binnen en werd er, onder het genot van een drankje, nog wat nagepraat over effectballen, gras-pollen en de ‘hole in one’ van Rinus van Kasteren.

De inmiddels flink aangewakkerde trek werd gestild door een overheerlijk stamppottenbuffet. Na de afsluitende prijsuitreiking gingen de deelnemers een voor een weer op huis aan. Een zeer tevredenorganisatie achterlatend.

Napraten tijdens het stamppotbuffet

In samenwerking met Impulsis (een gezamelijk initiatief van Edukans, ICCO en kerk in Actie), sponsoren, golfers en Golfbaan De Schoot is deze dag financieel een succes geworden, met een opbrengst van 12.800 euro.

Evenementinformatie

Organisatie
Stichting KAP

Locatie
Golfbaan 'De Schoot' in Sint-Oedenrode

Datum
7 november 2009

Prijs per persoon
Gratis evenement

Subsidiegever(s)
Impulsis

Foto's